Wij zijn enthousiaste hobbykoks die genieten van het klaarmaken van gevarieerde maaltijden. Hierbij zijn diverse menu opties mogelijk: vegetarisch, veganistisch maar er kan ook gekookt worden met vlees of vis. De keuken beschikt over een groot fornuis met 3 ovens en op het terras hebben wij de beschikking over een Bastard barbecue die slowcooking, roken, pizzas bakken of gewoon barbecueën mogelijk maakt.

Tijdens de weken voorzien wij de deelnemers van de volgende maaltijden:

  • Ontbijt: yoghurt, vers fruit, granola, vers stokbrood en divers beleg
  • Lunch: we beginnen met iets warms, een soepje, een fritata of een spaanse tapa. Daarna serveren we altijd een verse salade in combinatie met brood en divers beleg
  • Snack: tegen een uur of 17 serveren we een kleine snack
  • Diner: dagelijks serveren wij  tweegangen menu met volop verse groenten

Wij bespreken graag met jullie de wensen met betrekking tot de catering.

In de keuken staat een ijskast waar ijskoud gefilterd drinkwater uit komt, een espresso apparaat, een waterkoker en een selectie theesoorten. Deelnemers kunnen hier onbeperkt gebruik van maken. Verder zullen wij zorgen voor een honestybar waarin diverse frisdranken en wijn beschikbaar is. Deelnemers kunnen hier zelf uit pakken en opschrijven wat zij gebruikt hebben.

 

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om zelf voor de catering te zorgen, of een eigen kok mee te nemen. Neem contact op voor de mogelijkheden!